Vizita e kryetarit të komunës në punishten ku po ndërtohen kullat binjake në Ferizaj! – PRILL 2022

Vizita e kryetarit të komunës në punishten ku po ndërtohen kullat binjake në Ferizaj! - PRILL 2022

Me kënaqësi z.Nazmi Viqa themelues i DAAKONN INVESTMENTS dhe kryetar i bizneseve shqiptaro gjermane në Gjermani ka pritur kryetarin e komunës z.Agim Aliu në punishten ku po ndërtohen kullat binjake në Ferizaj. z. Viqa poashtu theksoj se Baci Towers do ta nderojë jo vetëm figurën e Bacit por edhe Ferizajn në përgjithësi. Gjithashtu ai tha se DAAKONN vetëm se ka filluar me kullat binjake dhe se do të ketë edhe shumë projekte të mëdha në Kosovë.