Le të ndërtojmë ëndrrën tuaj
së bashku

Pse duhet të investoni në projektet e DAAKONN Investments? Kush jemi ne? Cilat janë avantazhet tuaja në shërbimet tona? Cili është potenciali ynë? Dëshiron të mësosh më shumë për vizionin, misonin dhe qëllimet tona? Jepi të gjitha pyetjeve tuaja një përgjigjie duke shfletuar më poshtë.

Përvojë shumëvjeqare!

Përgjegjësi, saktësi, perfeksionizëm më shumë se 25 vite në Evropë e më gjerë.

Ekipe të kualifikuara të punës!

Arkitektë, Inxhinierë, Menaxherë dhe kompani të kualifikuara për pozicionet përgjegjëse.

Standarde Evropiane

DAAKONN punon sipas standardeve ISO dhe DIN, faktorë kyq në përzgjedhjen e bashkëpuntorëve tanë.

Projekte komerciale dhe rezidenciale

Projekte të ndryshme të përfunduara me sukses dhe shumë të tilla në proces e sipër.

Konstruksione specifike të integruara, për një banim dhe jetesë të sigurt.

DAAKONN Investments po punon me përkushtim dhe profesionalizëm për të vendosur themelet e para të kompleksit "BACI TOWERS" në menyrë të përkryer!

Pas vendosjes së diafragmës dhe ankerimit të saj (foto ilustruese), DAAKONN ka siguruar 120% gropën ndërtimore. Pastaj me vendosjen e 183 pilotëve nën themelet e objektit, me gjatësi 35m dhe diametër 100cm deri në 120cm. DAAKONN po punon me profesionalizëm që objekti të jetë i sigurt, i qëndrueshëm ndaj forcave të jashtme dhe stabil ndaj tërmeteve. Ne po përkushtohemi, që ju të jetoni në banesën e ëndrrave tuaja. Na ndiqni vazhdimisht në kategorinë e aktiviteteve tona.

Në foton e ilustruar në të djathtë shihet struktura e objektit “Baci Towers”

Ndërtojmë atdheun me

zemër!

Menaxherë, Arkitektë dhe Inxhinierë

me përvojë shumë vjeqare!

Projektet

blank image

Baci Towers

Baci Towers

Statistika të objektit "BACI TOWERS"

22

LOKALE

Mbi 4250m²
lokale afariste

122

BANESA

Mbi 14’000m²
njësi banuese

228

PARKINGJE

Çdo banesë, së

paku një parking

124

DEPO

Çdo banesë, së

paku një depo

Stafi profesional

Shumë arkitektë, inxhinierë e dizajnerë me përvo

 

DAAKONN ka angazhuar staf profesional duke përfshirë arkitektë, inxhinierë dhe menaxherë me përvojë në ndërtime të larta komerciale dhe rezidenciale.

Bashkëpuntorët

Çka flasin të tjerët për ne?