Baci Towers

Emri i projektit: Baci Towers
Investitori: Daakoon Investments
Data e fillimit të projektit: Mars 2021
Data e përfundimit të projektit: Shtator 2024
Uebfaqja: www.daakonn.com

Baci Towers është projekti i parë që po ndërtohet në Kosovë nga kompania ndërtimore familjare “DAAKONN Investments”. Këto kulla binjake zënë një sipërfaqe katërore prej 37’000² me destinim të etazhitetit që përmban 4 etazhe bodrum, 4 etazhe afarizem, 16 etazhe njësi banuese dhe kati i fundit i shfytëzueshëm si penthouse. Baci Tower si kompleks afaristo-banesor shtrihet në qendër të qytetit, në rrugën Dëshmorët e Kombit afër “Administratës Tatimore të Kosovës”.