Historiku ynë

Home Historiku ynë

Historia flet...

Gjithqka nisi në fillim të viteve të 90-ta kur 4 vëllezër migruan drejt Gjermanisë nga
vendlindja e tyre Kosova, e cila asokohe ishte nën pushtim.
Ani pse me kushte të vështira financiare dhe pa përkrahje, ata erdhën në Gjermani me duar
në xhepa por me një ëndërr dhe vullnet për ta realizuar atë.
Filluan me lopata e mjete të thjeshta punë dhe me vetem 5 punëtorë, për tu bërë jo shumë
më vone kompani serioze e cila sot numëruan shumë projekte të përfunduara me sukses.
Themeluar nga vëllezërit Viqa më 1994, kompania AWR Abbruch sot njihet për besueshmëri,
cilësi të garantuar dhe respektim të datave të dorëzimit në gjithë Gjermaninë.
Investimet e vazhdueshme në makineri dhe mjete tjera pune garantojnë seriozitet dhe siguri në aktivitetin tonë punues.
Sot, zhvilluesit kryesorë të projekteve në vend, investitorët institucional, bankat, kompanitë
e sigurimeve, industritë kimike dhe kompanitë kryesore të ndërtimit përbëjnë pjesën më të
madhe të klientëve të biznesit tonë familjar.
Prania e përhershme e AWR Abbruch GmbH në projekte madhore si: aeroporte, objekte
industriale dhe zona të mbrojtura thekson besueshmërinë dhe integritetin e kompanisë.
Me qarkullime vjetore dyshifrore në miliona, kompania tanimë është një nga drejtuesit e
tregut gjerman në industrinë e prishjes(demolimit).
Në vazhdim mund të gjeni informacione në lidhje me disa nga projektet më madhore që
kompania AWR Abbruch GmbH ka realizuar ndër vite.

Data të rëndësishme të sukseseve tona!

light-bulb
March1994

Themelimi i kompanisë AWR Abbruch

Në vitin 1994 vëllezërit Viqa themeluan kompaninë AWR Abbruch, e cila sot e asaj dite shërben për prishje, ripërdorim dhe riciklim.

analytics
Shkurt2014

AFE Turm – Frankfurt am Main

E njohur ndryshe si ndërtesa e Universitetit „Johann-Wolfgang Goethe“ me 116 metra lartësi dhe 160.000m³ vëllim, u bë ndërtesa më e lartë e rrënuar në Evropë, për vetëm 10 sekonda.

courthouse
Mars2017

Prishja e ``Bonn Center`` në qytetin e Bonn-it

Ky projekt poashtu u demolua me ndihmen e dinamitit pas një përgaditje 6 mujore paraprake.
Ky objekt i cili kohë më pare shërbente si ndërtesë zyresh për kompani të ndryshme kishte
një lartësi prej 60 metra dhe një vëllim prej 120.000 m³.

Mëso më shumë për "AWR Abbruch"?
Klikoni në box-in "Mëso më shumë" për të marr të gjitha përgjigjiet për pyetjet që ju interesojnë!