Stafi profesional

Home Stafi profesional

Stafi Profesional

DAAKONN Investments është kompani e re në tregun kosovar, me një vizion largpamës dhe qëllime të paluhatshme. Gjithashtu nën udhëheqjen e z.Nazmi Viqa (Njëri prej biznismenëve më të suksesshëm në diasporë), DAAKONN po nis hapat e parë të ndërtimit në Kosovë, me standarde evropiane dhe nën slloganin “Ndërtojmë atdheun me përkushtim dhe profesionalizëm”.

CEO&Founder
(Drejtor Gjeneral)
NAZMI VIQA

Nazmi Viqa është njëri prej

biznismenëve më të suksesshëm

në Gjermani, me një përvojë

shumëvjeqare në sipërmarrje,

menaxhim dhe zhvillim të

bizneseve.

Menaxhere
SHPRESA VIQA

Shpresa Viqa me mbi

15 vjet përvoje pune në

sektorin bankar, tani

menaxhere në

DAAKONN

Drejtor Ekzekutiv
ISMAJL AVDIJI

Ismajl Avdiji me një

përvojë mbi 20 vjeqare në

fushën e menaxhimit

dhe biznesit

Juriste
ARTA SHABANI

Arta Shabani ka një

eksperincë më shumë

se 15 vjet si juriste

Kontabiliste
EDLIRA AMETI

Edlira Ameti ka një

përvojë shumë të

suksesshme në fushën

e kontabilitetit dhe

shitjes

Inxhinier i ndërtimit
ARTAN SAHITI

Artan Sahiti me shumë

se 15 vjet përvojë në

projektimin e strukturave

të objekteve të

ndryshme

Udhëheqës në
punishte
DURIM ALIU

Durim Aliu me një

përvojë të shkëlqyer

si inxhinier në fushën

e ndërtimtarisë