Punët e përfunduara

Home Punët e përfunduara
01.

Vendosja e diafragmës dhe hapja e gropës ndërtimore

Në qeshor 2022 kemi vendosur diafragmën e objektit me thellësi 22m, për të siguruar objektet fqinj dhe rrethinën. Pas armimit dhe betonimit të suksesshëm të diafragmës, kemi hapur gropën ndërtimore me shumë kujdes dhe profesionalizëm. Të gjitha këto procese i kemi përfunduar sipas planifikimit të ekspertëve në kohë rekord.

02.

Hapja armimi dhe betonimi i pilotëve

Pas përfundimit të punimeve të diafragmës dhe hapjes së gropës ndërtimore, kemi vazhduar me vendosjen e pilotëve për forcimin e themelit të objektit. Inxhinierët kanë projektuar gjithësej 180 pilotë me thellësi 35m dhe diametër 100-120cm. Tashmë në fund të muajit shtator 2022 kemi përfunduar me vendosjen e pilotëve në kohë të planifikuar.

Looking For Exclusive Construction Service?
Curabitur vitae mauris id justo posuere consectetur vitae eu elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.